lunes, 12 de enero de 2015

New Post: "Femenino sin Límites” la lucha de una runner contra el cáncer by Curses Catalunya/Microoci









Gracias a Curses Cataluña www.cursescatalunya.cat y a la Revista Digital Microoci http://www.microoci.com por la reseña sobre mi libro "Femenino sin Límites, mucho más que una maratón" de la Ed. Plataforma. ¡Hay que transmitir que sin investigación no habrá curación de las enfermedades que aún no son curables! A seguir promocionando el libro ya que los beneficios van destinados a una gran causa.

Femenino sin Límites, mucho más que una Maratón de Iolanda López recull la història de la seva batalla, de forma valenta i solidària, davant d'un càncer. Tota aquesta experiència de superació i solidaritat, d'esport, de reptes, de psicologia positiva, queda recollida en el llibre publicat per l'Editorial Plataforma.

Iolanda López exposa dos reptes solidaris-esportius que van canviar la seva vida (es va convertir en maratoniana i triatleta olímpica) i en els que va estar acompanyada pel daytraider Josef Ajram (qui escriu el pròleg del llibre) i, especialment, explica vivències personals que demostren que tot és possible i que animen i expliquen d'una forma entenedora i clara com establir-se nous reptes  i com arribar a aconseguir-los. Els beneficis de la venda del llibre van destinats a l'Associació AFANOC (organització que ajuda a nens i joves malalts amb càncer, més concretament per la Casa del Xuklis, que acull famílies que han de passar llargs períodes de temps a la ciutat de Barcelona per rebre tractament oncològics pels seus fills i filles i no tenen on viure) i per la Fundació Josep Carreres d'ajuda a la leucèmia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario